Sagot :
Cevap:
Büyü Dükkanının satıcısı müşterilerine istediklerini vermiyor.Onlara ;istedikleri şeyleri aslında ne kadar istediklerine dair sorular soruyor ve sonunda müşteriler asıl istediklerinin hayatta gizli olduğunu anlayıp büyü dükkanından gidiyorlar.Büyü Satıcısını bir açıdan Sokrates'e benzetmekte mümkün.Karşısındakini küçümsemeden,sadece doğru sorular sorarak kenara köşeye atılmış duyguları ortaya çıkarıyor ve insanlara aslında bildikleri,farkında oldukları ama görmezden geldiklerini gösteriyor.
Yazar ,Büyü Dükkanında edebiyat yapmak kaidesiyle süslü ama içi boş cümlelerle değil,sade ama ayakları yere basan cümlelerle anlatmış insanoğlunun açgözlülüğünü.Kitapta mutlaka kendinize ait bir hikaye buluyorsunuz.Öyle cana dokunan örnekler vermiş ki yazar,çoğumuzun "Bir sihirli değneğim olsa da.." deyip değiştirmek istediğimiz konular.Zengin olmak isteyen kadın,eski sevgilisini elde etmek isteyen adam,ünlü bir müzisyen olmak isteyen genç...Sorun istemek değil.Sorun;bedelini ödemekte.
ataç ikonBüyü Dükkanı
Açıklama:
Umarım aradığın budur, işine yarar
KOLAY GELSİN İYİ DERSLER
EN İYİ SEÇER MİSİN
Thank you for visiting our website wich cover about Türk Edebiyatı. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.